Opvallende Haarkleuringen

Laurent is specialist op het gebied van haarkleuringen. Ervaar puur op maat gemaakte haarkleuringen met plantenextracten in plaats van met de schadelijke petrochemicaliën. Haarkleuringen van Aveda beantwoordt alles wat je van een natuurlijke haarkleuring verwacht: van een volledige grijsdekking tot een sprankelende heldere kleur. Laat het haar onbeschadigd en maakt het glanzend en gezond. Je krijgt een kleuradvies op maat waarbij je de keuze krijgt tussen een permanente haarkleuring of een verzorgende semipermanente kleuring. Met natuurlijke ingrediënten, waaronder gecertificeerde organische oliën, geven we je de meest gezonde en unieke haarkleuring.

De persoon moet bereid zijn om make-up. Dit beïnvloedt de stabiliteit en kwaliteit. Make-up blonde gemaakt bij kunstlicht, zodat tonale stichting kan worden toegepast tamelijk dikke laag. De huid rond de ogen is een must af te stemmen. Overtollige middelen te verwijderen weefsel. Poeder zal de toon basis set. Voor ’s avonds make-up blondjes gebruiken poeder met shimmer, zal dit het effect van matte huid te voorkomen.

Je wilt wel eens een ander kleurtje maar niet blijvend, dan is er de semi permanente haarverf. De semi permanente haarkleuring bevat kleine kleurmoleculen waardoor ze kunnen doordringen tot in de haarschacht, waardoor het maar een aantal wasbeurten blijft zitten. Het bevat geen of nauwelijks ontwikkelingsvloeistof en is daardoor veiliger voor droog of beschadigd haar. Het resultaat na het gebruiken van een semi permanente haarkleuring hangt af van de oorspronkelijke haarkleur en varieert van persoon tot persoon en van haar tot haar. Na een aantal wasbeurten vervaagt de kleur geleidelijk aan.

Je neigt inderdaad meer naar warm door jouw huidskleur en haarkleur. Je ogen hebben een warm/koele tint, omdat je ogen wat grijs bevatten. Goudblond zou je erg mooi staan en jouw gouden ondertoon laten stralen. Het is niet erg dat jouw ogen een beetje koel zijn door jouw groene kleur zal het wel mooi zijn. Haarkleuren met een gouden ondertoon staan je erg mooi.

Volgens mij ben je een gemixt type. Een paar tinten donkerder zou je nu wel staan, omdat het zomer is en je waarschijnlijk een tintje hebt. Je kan dan kiezen voor chocoladebruin. Als je een niet te donkere tint wil, kun je die van Syoss proberen. Je kunt ook voor kastanjebruin kiezen. Let hierbij op dat je je rode wangen niet accentueert, omdat in kastanjebruin roodpigment zit.