iPhone in het water gevallen

iphone laten reparerenAiiii, je iPhone is nat geworden.

Het is vele malen goedkoper om eerst een onderzoek te doen bij Macmaken.nl. Wanneer je ervoor kiest om dit door Apple zelf te laten doen ben je zeer waarschijnlijk een stuk meer kwijt. Daarom bied men je dus de mogelijkheid om eerst even je iphone te laten onderzoeken en veel geld te besparen.

iPhone reparatie

Heeft je iPhone een gebarsten scherm? Wil je je iPhone binnen een uur gerepareerd terug? Dan ben je ook van harte welkom bij Macmaken in Aalsmeer. Daar hebben ze de juiste kennis en ervaring met alle soorten iPhone reparaties. Je iPhone scherm wordt vervangen met een nieuwe originele exemplaar. Ook op de scherm reparatie genietje de gebruikelijk 6 maanden garantie. Voor een iPhone scherm reparatie kun je online of telefonisch een afspraak inplannen. je kunt ook zonder afspraak bij Jessica van macmaken binnenlopen voor een snelle reparatie. Voor de actuele prijs van een iPhone scherm reparatie kun je ook op de website kijken.

Macmaken smartphone reparaties

Jessica weet als geen ander dat een ontstaan defect zo snel en goed mogelijk moet worden hersteld. De meeste iPhone reparaties zijn daarom op afspraak klaar terwijl je wacht. Een gevallen iPad is de volgende dag weer als nieuw. Heb je een Mac reparatie, dan kunnen ze de diagnose vaak al aan de balie stellen met speciale meetinstrumenten en diagnose software.

Je iPhone is een duurzaam en kostbaar Apple product. Dankzij Macmaken.nl kunnen ze bijna alles voor je repareren en/of vervangen. Dat tegen zeer scherpe prijzen en natuurlijk uitsluitend met vergelijkbare Apple gecertificeerde onderdelen. En dat merk je als klant direct, niet alleen in de service maar vooral in de garantieduur, welke standaard 3 maanden is. Net als apple zelf.

Scherm van mijn iPhone 4s laten vervangen door Jessica. Je word vriendelijk ontvangen en kunt gewoon meekijken. Alles word netjes gecontroleerd na afloop. Zeker een aanrader. De home button is zelfs nog voor niets vervangen omdat deze niet helemaal meer lekker werkte, terwijl ik daar niet voor kwam. Als mijn mobiel weer iets overkomt ga ik hier zeker weer naar toe!

Apple maakt zoveel mooie producten. Als er dan wat mis mee is wil je toch dat het in goed handen komt en wordt gerepareerd.